• Atlétikai bajnokság

          • Járási forduló

            Diákjaink 2023. április 24-én a 2022/2023-as tanév országos atlétikai bajnokságának alapiskolák számára szervezett járási fordulóján vettek részt Nyitrán.

            Az egyes versenyszámokban becsülettel küzdöttek. Kiemelkedő eredményt Mészáros Lilla ért el, aki  magasugrásban 125 cm-es ugrásával felállhatott a dobogóra és így járási 3. helyezést ért el. Szívből gratulálunk! Felkészítője Zalaba Ádám tanító bácsi.

          • Pitagorász

          • matematikaverseny

            A PITAGORÁSZ matematikai verseny iskolai fordulóján 12 tanuló szerepelt eredményesen (Molnár Dávid, Bernád Hunor, Dutkiewicz Adrianna, Čerňa Bence, Horváth Levente, Vasvári Barnabás, Fodor Sebastián, Máté Zalán, Tárnok Emma, Horváth Zsombor, Hangya Zoltán és Mészáros Lilla. A járási fordulóra 5 tanuló kapott meghívást. 

            A megmérettetésen 90 tanuló között Bernád Hunor az előkelő 8. helyezést, Horváth Levente pedig a szintén eredményes 18. helyezést érte el. Gratulálunk a szép eredményekhez a felkészítőknek is, Dávid Monika és Hausknecht Éva tanító néniknek!

          • NyelvÉSZ

          • Anyanyelvi tanulmányi verseny

            NyelvÉSZ - Anyanyelvi tanulmányi verseny, ahol a feladatok gondolkodásra késztetnek. Komoly kihívást és fejlődési lehetőséget jelentenek, egyúttal a játszva tanulás élményét nyújtják. A verseny iskolai fordulójába 9 tanuló jelentkezett be. A Komárom megyei döntőn 140 felvidéki diák mérette meg magát. Iskolánkat Bernád Hunor, Molnár Dávid, Horváth Levente, Horváth Hanga és Horváth Zsombor képviselte. 

            Gratulálunk Bernád Hunornak, Molnár Dávidnak és Dávid Monika tanító néninek a megyei döntőn elért gyönyörű eredményhez!

          • Magyargyerek nemzetközi levelezős verseny

          • ,,Nekem áldott az a bölcső mely magyarrá ringatott''

            Az októberben indult verseny 4 fordulóból állt. A versenyzők minden fordulóban újabb és újabb feladatokat kaptak. Egy - egy forduló 5 - 6 feladatsorból állt, melynek a célja a gyermekek ismereteinek elmélyítése Magyarországról, a magyar történelemről és a magyar kultúráról. 

            Iskolánkat 3 másodikos tanuló képviselte: Hangya Damián, Kováč Hanna és Molnár Nóra, akik a csodás 3. helyezést érték el. Szívből gratulálunk a versenyzőknek és Jónás Hortenzia felkészítő tanító néninek!

             

          • Gazdálkodj okosan!

          • Pénzügyi tudatosság fejlesztése

            Tanulóink egy interaktív társasjátékon keresztül szereztek pénzügyi ismereteket, melynek során egy négytagú család rövid és hosszú távú pénzügyi döntéseit modellezték. Kézzelfogható, a valós életben is előforduló pénzügyi helyzetekbe kerültek, s ezeken keresztül érthették meg a tudatos és megfontolt döntések fontosságát.

          • MatekÁSZ

          • A fejlesztő matematikaverseny

             

            Egy verseny sosem csak tudáspróba! Nemcsak az számít, ki tudja jobban a tudásanyagot, vagy ki alkalmazza a tudását ügyesebben, de az is, ki mennyire bízik önmagában, mennyire bátor és kitartó, hogyan dönt nehéz helyzetekben. A matekÁSZ verseny vármegyei döntősei Horváth Levente és Fodor Sebastian. Gratulálunk a szép 6. és 9. helyezéshez! Felkészítőjük Hausknecht Éva tanító néni.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje