• Pitagorász

          • iskolai forduló

            A matematikai verseny iskolai fordulójába 23  tanuló kapcsolódott be. A 15 logikai feladatot helyes megoldással a lehető legrövidebb idő alatt kellett leadni, mivel minden megspórolt 4 perc plusz pontot ért. Az eredméyes tanulók közül a legjobbak kaptak meghívást a járási fordulóra. Gratulálunk Molnár Nóra 3. osztály, Bernád Hunor 4. osztály, Čerňa Bence 4. osztály és Molnár Dávid 4. osztály eredményes tanulóknak! A járási versenyen pedig Hunornak és Bencének szorítunk majd áprilisban. Köszönjük a felkészítést Dávid Monika tanító néniknek!

          • Angol olimpiász

          • Iskolai és járási forduló

            Az angol olimpiász iskolai fordulóján Benkó Katrin, Lencse Karolina és Bernád Bendegúz mérettette meg magát. Két kategóriában versenyeztek. A járási fordulóba Lencse Karolina jutott tovább. 

            A járási fordulón 67 tanuló vett részt. A verseny 2 részből, az írásbeli feladat nyelvtani és szövegértési feladatokból állt össze. A 2. fordulóba már csak a legjobbak jutottak, ahol a versenyzők a szóbeli versenyen megmutathatták kommunikációs kreativitásukat. Lencse Karolina 7. osztályos tanulónk nagyon szépen vette az akadályokat és a 35 tanuló között a szép 9. helyen végzett. Gratulálunk Karolinának és felkészítőjének Hogenbuch Annamáriának!

            A kerületi versenyen Bernád Bendegúznak szurkolhatunk!

          • Bendegúz Akadémia

          • NyelvÉsz iskolai forduló

            A Bendegúz Akadémia 3 fordulós anyanyelvi versenyébe 6 tanulónk kapcsolódott be: Kováč Hanna, Molnár Nóra a 3. évfolyamból, Bernád Hunor, Molnár Dávid a 4. évfolyamból, Fodor Sebastián és Horváth Levente az 5. évfolyamból. Gratulálunk az eredményekhez és sok szerencsét kívánunk Hunornak a megyei fordulóban!

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje